×
Home Livescore

Johan Neeskens steunt Ten Hag: Manchester United, geef hem tijd!

Johan Neeskens steunt Ten Hag: Manchester United, geef hem tijd!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 16 november 2023 21:08 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Johan Neeskens heeft onlangs zijn steun uitgesproken voor Erik ten Hag, de huidige coach van Manchester United. In een exclusief interview met Hayters TV, deelde Neeskens zijn overtuiging dat Ten Hag meer tijd en ruimte verdient bij de Engelse club.

Met een vleugje nostalgie herinnerde Neeskens de Engelse pers aan de indrukwekkende staat van dienst van Ten Hag als coach in Nederland. Hij benadrukte de successen die Ten Hag heeft behaald en de impact die hij heeft gehad op het Nederlandse voetbal.

De steunbetuiging van Neeskens komt niet uit de lucht vallen. Hij sluit zich namelijk aan bij de mening van twee andere voetbalgrootheden, Rio Ferdinand en Paul Scholes, die eerder al pleitten voor meer geduld met Ten Hag. Het trio is het erover eens dat Ten Hag de tijd moet krijgen om zijn visie en filosofie te implementeren bij Manchester United.

Met zijn kenmerkende charme en expertise op het gebied van voetbal, heeft Neeskens de Engelse pers eraan herinnerd dat Ten Hag een uitstekende coach is die in staat is om teams naar grote hoogten te leiden. Hij benadrukte dat Ten Hag in Nederland bewezen heeft een positieve invloed te hebben op spelers en een duidelijke speelstijl te kunnen implementeren.

De steun van Neeskens, Ferdinand en Scholes zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de discussie rondom Ten Hag en zijn positie bij Manchester United. Het is nu aan de clubleiding om te beslissen of ze het advies van deze voetbalgrootheden ter harte nemen en Ten Hag de tijd geven om zijn stempel te drukken op de Engelse grootmacht.