×
Home Livescore

"Transfergekte rond PSV-talent Bakayoko: Burnley en PSG strijden om handtekening van Belgische sensatie!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 20:24 uur

De jacht op PSV-aanvaller Johan Bakayoko is geopend en de strijd is in volle gang. Niemand minder dan transfergoeroe Fabrizio Romano heeft onthuld dat ook Burnley interesse heeft getoond in de twintigjarige Belg. En wat het nog interessanter maakt, is dat Burnley-manager Vincent Kompany, tevens een landgenoot van Bakayoko, zeer onder de indruk is van de buitenspeler.

Burnley, dat dit seizoen terugkeert op het hoogste niveau in Engeland, is serieus geïnteresseerd in Bakayoko, maar er is nog geen concreet bod uitgebracht. Het is echter geen geheim dat PSV niet van plan is om hun aanvaller zomaar te laten gaan en een aanzienlijke transfersom verlangt.

Maar Burnley is niet de enige club die zijn oog heeft laten vallen op Bakayoko. Eerder deze zomer informeerde Paris Saint-Germain al bij PSV naar de Belgische aanvaller. Ook SSC Napoli heeft Bakayoko op hun lijst staan, volgens het Eindhovens Dagblad. Maar Bakayoko zelf heeft aangegeven dat hij graag in Eindhoven wil blijven. PSV heeft het management van de Belg al laten weten dat een vertrek deze zomer geen optie is.

Dit seizoen is cruciaal voor Bakayoko, want onder trainer Peter Bosz lijkt hij een vaste waarde te worden op de rechterflank. In de voorrondes van de Champions League tegen Sturm Graz was Bakayoko al een uitblinker met twee assists. Het belooft dus een spannend seizoen te worden voor de jonge aanvaller.

De interesse van Burnley en andere clubs laat zien dat Bakayoko gewild is, maar voorlopig lijkt hij nog niet te vertrekken bij PSV. De fans kunnen dus nog even genieten van zijn talent en acties op het veld.