×
Home Livescore

Mbappé akkoord met Messi's Ballon d'Or, lof voor tiener

Mbappé akkoord met Messi's Ballon d'Or, lof voor tiener
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 17 november 2023 18:33 uur

Jonge Franse voetbalster, Kylian Mbappé, heeft zijn goedkeuring gegeven aan de recente overwinning van Lionel Messi op de felbegeerde Ballon d'Or. Vol bewondering kijkt de Franse superster ook naar de opkomende zeventienjarige Warren Zaïre-Emery, die naast zijn voetbalcarrière nog steeds zijn huiswerk moet maken.

Mbappé, bekend om zijn snelheid en technische vaardigheden, erkent de verdiensten van Messi en is van mening dat de Argentijnse legende de prijs terecht heeft gewonnen. Hoewel hij zelf een geduchte concurrent is, toont Mbappé sportiviteit en respect voor de prestaties van zijn collega.

Daarnaast is de jonge voetballer onder de indruk van de jonge Warren Zaïre-Emery, die op slechts zeventienjarige leeftijd al deel uitmaakt van het Franse nationale team. Wat nog opmerkelijker is, is dat Zaïre-Emery naast zijn voetbalverplichtingen ook nog zijn huiswerk moet maken. Deze jonge talentvolle speler balanceert op bewonderenswaardige wijze tussen zijn sportieve en academische verplichtingen.

Mbappé, die zelf op jonge leeftijd doorbrak in het professionele voetbal, herkent de uitdagingen en druk waarmee jonge spelers te maken krijgen. Hij prijst Zaïre-Emery voor zijn vastberadenheid en toewijding om zowel op het veld als in de schoolbanken uit te blinken.

Met zijn positieve woorden en erkenning voor zowel Messi als Zaïre-Emery, toont Mbappé zich niet alleen als een getalenteerde voetballer, maar ook als een sportieve en inspirerende rolmodel voor jonge spelers over de hele wereld.