×
Home Livescore

FC Twente jaagt op Zweedse sensatie voor rechtsbuitenpositie

FC Twente jaagt op Zweedse sensatie voor rechtsbuitenpositie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 18 november 2023 15:17 uur

FC Twente heeft afgelopen zomer een verrassende aanwinst binnengehaald in de persoon van Mitchell van Bergen. Echter, de club lijkt nog niet volledig tevreden met hun rechtsbuitenpositie. Volgens een betrouwbare bron, het Zweedse FotbollDirekt, heeft FC Twente nu zijn oog laten vallen op een nieuwe potentiële versterking: Montader Madjed van Hammarby IF.

Deze onverwachte interesse van FC Twente in de Zweedse voetballer heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Montader Madjed, een talentvolle speler met een indrukwekkende staat van dienst, heeft de aandacht getrokken van de Nederlandse club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van FC Twente.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, gonst het van de geruchten in de wandelgangen van het voetbalwereldje. Insiders beweren dat FC Twente al in gesprek is met Hammarby IF om de mogelijkheden van een overgang te bespreken. De Zweedse club lijkt open te staan voor een eventuele transfer, gezien de financiële voordelen die het met zich mee zou kunnen brengen.

Mocht de transfer daadwerkelijk plaatsvinden, dan zou dit een enorme boost betekenen voor FC Twente. Montader Madjed zou een welkome versterking zijn voor de rechtsbuitenpositie, waar FC Twente nog niet helemaal tevreden over is. Met zijn snelheid en technische vaardigheden zou hij een geduchte tegenstander kunnen zijn voor elke verdediging in de Eredivisie.

Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen. FC Twente lijkt echter vastberaden om hun selectie te versterken en Montader Madjed zou weleens de ontbrekende schakel kunnen zijn. Voetbalfans wereldwijd houden hun adem in en volgen gespannen de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.