×
Home Livescore

Geertruida's blessure valt mee: Feyenoord-verdediger mist Oranje

Geertruida's blessure valt mee: Feyenoord-verdediger mist Oranje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 18 november 2023 16:33 uur

Volgens een betrouwbare bron binnen Feyenoord, die nauwlettend de ontwikkelingen volgt, lijkt het erop dat de blessure van Lutsharel Geertruida niet zo ernstig is als aanvankelijk werd gevreesd. Dennis van Eersel, een bekende kenner van Feyenoord, heeft laten weten dat de verdediger hoogstwaarschijnlijk snel weer op de been zal zijn.

Helaas zal Geertruida wel de komende interlands van het Nederlands elftal moeten missen vanwege zijn blessure. Dit is een flinke tegenvaller voor de jonge verdediger, die ongetwijfeld had gehoopt zijn kunsten te kunnen vertonen op het internationale podium. Desalniettemin heeft hij de moed niet laten zakken en is hij vervroegd teruggekeerd naar Rotterdam om te werken aan zijn herstel.

Hoewel er nog geen exacte details zijn vrijgegeven over de aard van de blessure, zijn er geruchten dat het om een lichte kwetsuur gaat. Dit zou betekenen dat Geertruida mogelijk binnen afzienbare tijd weer in actie kan komen voor Feyenoord. De medische staf van de club zal er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen, zodat hij zijn waardevolle bijdrage kan leveren aan het team.

Het is altijd vervelend voor een speler om geblesseerd te raken, zeker op het moment dat er belangrijke wedstrijden op het programma staan. Gelukkig lijkt het erop dat Geertruida snel weer zijn plaats in het team kan innemen en zijn talent kan tonen aan het publiek. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar zijn terugkeer op het veld.

Het is te hopen dat Geertruida spoedig herstelt en weer kan schitteren in het shirt van Feyenoord. Zijn afwezigheid bij de interlands is een aderlating voor het Nederlands elftal, maar zijn gezondheid staat natuurlijk voorop. We wensen hem dan ook een voorspoedig herstel toe en hopen hem snel weer in actie te zien op de Nederlandse velden.