×
Home Livescore

Stengs schrijft geschiedenis met hattrick voor Oranje tegen Gibraltar

Stengs schrijft geschiedenis met hattrick voor Oranje tegen Gibraltar
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 november 2023 14:17 uur

Historische prestatie van Calvin Stengs in Oranje triomf!

In een sensationele wedstrijd tegen Gibraltar heeft Calvin Stengs zijn stempel gedrukt op het Nederlands elftal door een ongekende hattrick te scoren. De jonge spelmaker van Feyenoord schrijft geschiedenis als de eerste Feyenoord-speler sinds de legendarische Kees Pijl in 1924 die erin slaagt om maar liefst drie keer te scoren in één interland voor Oranje.

Met een glimlach van oor tot oor kon Stengs zijn geluk niet op na deze buitengewone prestatie. Zijn ongeëvenaarde vaardigheden en doelgerichtheid hebben niet alleen zijn teamgenoten, maar ook de fans versteld doen staan. Het was een waar spektakel om te aanschouwen hoe Stengs de ene na de andere goal binnenschoot, Gibraltar achterlatend in totale verbijstering.

Deze historische hattrick zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een mijlpaal in de carrière van Stengs. Zijn naam zal voor altijd verbonden zijn met deze uitzonderlijke prestatie, waarmee hij zijn plaats in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal heeft veiliggesteld. Het is een eerbetoon aan zijn talent, doorzettingsvermogen en ongeëvenaarde passie voor het spel.

Stengs zelf was bescheiden in zijn reactie op deze buitengewone prestatie. Hij bedankte zijn teamgenoten voor hun steun en vertrouwen, en benadrukte dat deze overwinning het resultaat was van een collectieve inspanning. Het is duidelijk dat Stengs niet alleen een uitzonderlijke voetballer is, maar ook een ware teamspeler die het succes van het team boven zijn eigen individuele prestaties stelt.

Met deze hattrick heeft Stengs niet alleen zijn naam gevestigd in de geschiedenisboeken, maar heeft hij ook een statement gemaakt naar de rest van de voetbalwereld. Zijn talent en potentieel zijn onmiskenbaar, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn stempel zal drukken op het internationale podium.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Calvin Stengs, en het Nederlandse voetbal kan zich gelukkig prijzen met zo'n uitzonderlijk talent. We kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft en welke records hij nog zal breken. Voor nu kunnen we alleen maar genieten van deze historische prestatie en Calvin Stengs feliciteren met zijn buitengewone hattrick voor Oranje tegen Gibraltar.