×
Home Livescore

Gakpo schittert met hattrick in Europa League-wedstrijd Liverpool

Gakpo schittert met hattrick in Europa League-wedstrijd Liverpool
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 november 2023 23:40 uur

In een spectaculaire Europa League-wedstrijd tussen Liverpool en LASK Linz, stal Cody Gakpo de show. De voormalige PSV-speler was de absolute ster van de avond, met een indrukwekkende prestatie die zijn stempel drukte op het duel.

Gakpo, de Oranje-aanvaller, liet zijn klasse zien door niet één, maar twee doelpunten te maken. Zijn eerste goal kwam tot stand na een prachtige individuele actie, waarbij hij de verdediging van LASK Linz te slim af was en de bal koelbloedig in het net schoot.

Maar daar bleef het niet bij voor Gakpo. Hij toonde zijn ongelooflijke snelheid en behendigheid, waardoor hij een strafschop verdiende voor zijn team. De verantwoordelijkheid werd overgedragen aan de ervaren Mohamed Salah, die de penalty feilloos benutte en Liverpool op een comfortabele voorsprong zette.

Alsof dat nog niet genoeg was, besloot Gakpo om in blessuretijd zelf de kers op de taart te zetten. Met een verwoestende schotkracht en een ongeëvenaarde precisie, joeg hij de bal genadeloos in het doel, waardoor de eindstand op 4-0 kwam te staan. Het publiek ging uit zijn dak van vreugde en bewondering voor de ongekende kwaliteiten van deze jonge Nederlandse sensatie.

De prestatie van Gakpo zal nog lang worden herinnerd als een van de meest indrukwekkende optredens in de Europa League. Zijn ongekende talent en vastberadenheid hebben Liverpool naar een glorieuze overwinning geleid, en zijn naam zal voor altijd worden geassocieerd met deze historische avond.