×
Home Livescore

Doelpuntenregen tussen Ajax en Marseille: Europees spektakel in tweeluik!

Doelpuntenregen tussen Ajax en Marseille: Europees spektakel in tweeluik!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 december 2023 01:08 uur

Een waar doelpuntenfestijn heeft plaatsgevonden in de recente confrontaties tussen Ajax en Olympique Marseille, waar maar liefst dertien keer het net werd gevonden. Dit seizoen is er geen enkele plek in Europa waar zo vaak gescoord werd als in deze tweedelige wedstrijd. De Franse media, hoewel nog steeds buiten adem van het spektakel, zijn genadeloos in hun beoordeling: de Amsterdammers worden beloond met buitengewoon lage cijfers.

Het voetbalveld werd een ware arena van doelpunten, waar beide teams elkaar geen moment rust gunden. Het publiek werd getrakteerd op een ongekend spektakel, waarbij de bal keer op keer het net vond. De doelpuntenregen was zo intens dat het de Franse media nog steeds duizelig maakt.

Ondanks de adembenemende prestaties van beide teams, zijn de Franse media niet mild in hun oordeel over Ajax. Ze geven de Amsterdammers cijfers die zo laag zijn dat ze bijna ongeloofwaardig lijken. Het lijkt erop dat de Franse media geen genade kennen en geen ruimte laten voor enige waardering voor de prestaties van Ajax.

Deze ongekende doelpuntenproductie tussen Ajax en Olympique Marseille zal nog lang in de herinnering blijven hangen. Het was een waar spektakel, waarbij de bal het net vaker vond dan ooit tevoren. Ondanks de harde oordelen van de Franse media, kunnen we niet anders dan erkennen dat deze wedstrijden een unieke en opwindende ervaring waren voor alle voetballiefhebbers.