×
Home Livescore

"PSV-transfer in de maak: Jerdy Schouten onderweg naar Nederland!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 19:24 uur

Jerdy Schouten, de dynamische middenvelder, heeft groen licht gekregen van Bologna om zijn avontuur in Nederland voort te zetten. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 26-jarige voetballer hoopt zijn langverwachte transfer naar PSV dit weekend af te ronden.

De spanning stijgt nu Schouten mogelijk al dit weekend medisch gekeurd kan worden. Als er geen onverwachte obstakels opduiken, zou dit zelfs al op zondag kunnen gebeuren. Ondertussen zijn PSV en Bologna nog in gesprek over de laatste details van de overgang. Naar verluidt zal PSV een vast bedrag van twaalf miljoen euro betalen, met de mogelijkheid dat dit bedrag nog verder kan oplopen door middel van bonussen.

Het is geen geheim dat Schouten zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar PSV. Hij is al gespot op de luchthaven van Bologna, onderweg naar Nederland. Er was veel interesse in Schouten, maar hij heeft AC Milan, Nottingham Forest en Lazio Roma teleurgesteld door voor PSV te kiezen.

Schouten maakte in 2019 de overstap van Excelsior naar Bologna en heeft zich daar ontwikkeld tot een belangrijke speler. Vorig jaar maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal, wat zijn talent en potentieel onderstreept.

Het nieuws rondom Schouten zorgt voor opwinding bij PSV. De supporters kunnen niet wachten om deze getalenteerde middenvelder in het rood-witte shirt te zien schitteren. De komst van Schouten zal ongetwijfeld een versterking zijn voor het team en de ambities van PSV om prijzen te winnen.