×
Home Livescore

Feyenoord jaagt op Rode Ster-talent Mijatovic voor miljoenen

Feyenoord jaagt op Rode Ster-talent Mijatovic voor miljoenen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 4 december 2023 22:40 uur

Volgens een bron bij het Servische Mozzart Sport heeft Feyenoord zijn oog laten vallen op een veelbelovend talent uit Belgrado, genaamd Jovan Mijatovic. Deze jonge speler, slechts achttien jaar oud, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Rotterdamse club. Naar verluidt verwacht Rode Ster Belgrado, de huidige club van Mijatovic, hem in januari voor een aanzienlijk bedrag van enkele miljoenen te kunnen verkopen.

De interesse van Feyenoord in deze talentvolle spits is niet onopgemerkt gebleven. Met zijn indrukwekkende prestaties en potentieel heeft Mijatovic de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. Echter, Feyenoord lijkt vastberaden om deze jonge ster naar Nederland te halen en hem een kans te geven om zijn talent verder te ontwikkelen.

Hoewel de exacte details van de mogelijke transfer nog niet bekend zijn, wordt er gespeculeerd dat Feyenoord bereid is om diep in de buidel te tasten om Mijatovic aan te trekken. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Dick Advocaat.

De transfermarkt in januari belooft dus spannend te worden voor Feyenoord en Rode Ster Belgrado. Terwijl de Servische club hoopt op een lucratieve deal, staat Feyenoord klaar om toe te slaan en Mijatovic naar Nederland te halen. Het is afwachten hoe deze transfer zich zal ontvouwen, maar één ding is zeker: de toekomst van deze jonge spits ziet er veelbelovend uit.