×
Home Livescore

PSV Eindhoven staat op het punt om een sensationele transfer te voltooien - Belgische sensatie Aster Vranckx maakt binnenkort de overstap!

PSV Eindhoven staat op het punt om een sensationele transfer te voltooien - Belgische sensatie Aster Vranckx maakt binnenkort de overstap!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 23:24 uur

Opwindend nieuws van de enige echte Fabrizio Romano: er is een enorme kans dat Aster Vranckx deze week zijn intrede doet bij PSV. De Belgische middenvelder van VfL Wolfsburg staat te popelen om de overstap te maken.

Tien dagen geleden bereikten PSV en Vranckx al een akkoord, maar Wolfsburg gaf nog geen groen licht voor de transfer. De Duitsers wilden eerst een nieuwe middenvelder aan hun selectie toevoegen. En bijna is het zover: Lovro Majer komt binnenkort over van Stade Rennes. Wolfsburg betaalt maar liefst dertig miljoen euro voor deze versterking.

Dit betekent dat de weg nu vrij is voor PSV en Vranckx. Volgens Romano zijn de onderhandelingen bijna afgerond. In het contract van de Belgische middenvelder, die vorig seizoen op huurbasis speelde voor AC Milan, zou een gelimiteerde afkoopsom van twaalf miljoen euro staan.

PSV heeft deze zomer al flink geïnvesteerd in spelers zoals Noa Lang, Ricardo Pepi en Jerdy Schouten. De komst van laatstgenoemde zal naar verwachting dinsdag bevestigd worden. Ibrahim Sangaré staat in de belangstelling van meerdere clubs en kan voor 37,5 miljoen euro worden opgehaald in Eindhoven.

Meer informatie volgt spoedig...