×
Home Livescore

Roda JC haalt Calvin Raatsie als nieuwe doelman binnen!

Roda JC haalt Calvin Raatsie als nieuwe doelman binnen!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 januari 2024 12:40 uur

In een verrassende wending heeft Roda JC aangekondigd dat Calvin Raatsie de nieuwe sluitpost zal worden voor de Limburgse club. Met een officiële verklaring via de interne communicatiekanalen heeft de club de huurovereenkomst met FC Utrecht bevestigd.

Deze onverwachte transfer heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Raatsie, een jonge en veelbelovende doelman, heeft indruk gemaakt bij FC Utrecht en zal nu zijn talenten tonen in het geel-zwarte tenue van Roda JC. De Limburgse club heeft duidelijk vertrouwen in de kwaliteiten van de jonge keeper en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.

De huurovereenkomst tussen Roda JC en FC Utrecht is tot stand gekomen na intensieve onderhandelingen tussen beide clubs. Roda JC heeft er alles aan gedaan om Raatsie naar Kerkrade te halen en is verheugd dat de deal uiteindelijk rond is gekomen. Met deze transfer hoopt de club haar doelstellingen voor het komende seizoen te verwezenlijken en een sterke positie in de competitie te veroveren.

Raatsie zelf is enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij Roda JC. Hij ziet het als een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen en zijn vaardigheden te tonen op het hoogste niveau. De jonge doelman is vastberaden om zijn stempel te drukken op het team en zijn bijdrage te leveren aan het succes van Roda JC.

Met de komst van Raatsie heeft Roda JC een veelbelovende versterking binnen gehaald. De club en haar supporters kijken reikhalzend uit naar het debuut van de jonge doelman en zijn prestaties op het veld. Het belooft een spannend seizoen te worden voor Roda JC, waarbij Raatsie een cruciale rol zal spelen in de jacht naar succes.