×
Home Livescore

Man Utd jaagt op De Ligt: Ten Hag wil hereniging!

Man Utd jaagt op De Ligt: Ten Hag wil hereniging!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 januari 2024 20:24 uur

Volgens bronnen binnen de voetbalwereld heeft Manchester United grootse plannen voor de aankomende zomertransferperiode. Het gerucht gaat dat de Engelse club er alles aan wil doen om de getalenteerde Matthijs de Ligt weg te kapen bij Bayern München. Dit nieuws werd naar verluidt bekendgemaakt door de Duitse tak van Sky Sports.

De interesse van Manchester United in de jonge verdediger is niet onopgemerkt gebleven bij Erik ten Hag, de huidige coach van Bayern München. Ten Hag, die eerder met De Ligt samenwerkte bij Ajax, zou er alles aan willen doen om de verdediger naar Engeland te halen. Het is duidelijk dat Ten Hag de kwaliteiten van De Ligt hoog inschat en hem graag in zijn team zou willen hebben.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de betrokken partijen, gonst het van de geruchten in de voetbalwereld. Het is duidelijk dat Manchester United serieus geïnteresseerd is in De Ligt en bereid is om grote stappen te zetten om hem binnen te halen. Het is afwachten hoe deze transferpoging zich zal ontwikkelen en of De Ligt daadwerkelijk de overstap naar Engeland zal maken.