×
Home Livescore

AS Roma zet Mourinho aan de kant en kijkt naar De Rossi als opvolger

AS Roma zet Mourinho aan de kant en kijkt naar De Rossi als opvolger
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 januari 2024 10:48 uur

In een verrassende wending heeft AS Roma besloten om afscheid te nemen van hun coach José Mourinho. Het ontslag vond plaats op een vroege dinsdagochtend, waardoor de voetbalwereld op zijn kop werd gezet. Echter, de Romeinen lijken al snel een geschikte vervanger te hebben gevonden. Volgens de gerenommeerde bron Fabrizio Romano staat niemand minder dan Daniele de Rossi bovenaan het verlanglijstje van de club.

De keuze van AS Roma om Mourinho te ontslaan heeft de voetbalwereld in rep en roer gezet. De Portugese coach, bekend om zijn succesvolle carrière, zal nu op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging. Maar de Romeinen zijn niet van plan om lang stil te zitten. Ze hebben hun oog laten vallen op een opmerkelijke kandidaat: Daniele de Rossi.

De Rossi, een voormalig Italiaans international en clubicoon van AS Roma, heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zijn passie, leiderschap en tactisch inzicht hebben hem geliefd gemaakt bij de fans. Nu lijkt het erop dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt en de overstap maakt naar de trainerswereld.

Het nieuws van De Rossi als mogelijke opvolger van Mourinho heeft voor veel opwinding gezorgd onder de supporters. De gedachte aan een clublegende die terugkeert om de club naar nieuwe successen te leiden, is een droomscenario voor velen. De Rossi heeft altijd een sterke band gehad met AS Roma en zijn aanstelling zou een emotionele terugkeer betekenen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van AS Roma, lijkt de interesse in De Rossi serieus te zijn. Fabrizio Romano, een betrouwbare bron in de voetbalwereld, heeft dit nieuws naar buiten gebracht. Het is nu afwachten of de club daadwerkelijk de voormalige middenvelder als nieuwe coach zal aanstellen.

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor AS Roma en De Rossi. De club zal moeten beslissen of ze de gok willen wagen met een onervaren coach, maar met een enorme passie voor de club. Aan de andere kant zal De Rossi moeten bepalen of hij klaar is voor deze nieuwe uitdaging en of hij zijn voetbalcarrière wil voortzetten als trainer.

Het is een spannende tijd voor AS Roma en haar supporters. De toekomst van de club hangt af van de beslissingen die nu genomen worden. Zal De Rossi de nieuwe man aan het roer worden en de club naar nieuwe hoogten brengen? Alleen de tijd zal het leren.