×
Home Livescore

AZ rondt transfer Belic af: Servische middenvelder landt op Schiphol

AZ rondt transfer Belic af: Servische middenvelder landt op Schiphol
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 januari 2024 15:08 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen, lijkt AZ op het punt te staan om een sensationele nieuwe aanwinst binnen te halen. De geruchtenmolen draait op volle toeren en volgens bronnen dichtbij de club is middenvelder Kristijan Belic op weg naar Nederland. Het is naar verluidt een kwestie van tijd voordat de Servische voetballer zijn voeten op Nederlandse bodem zet.

De beruchte AZAlerts, die bekend staat om hun betrouwbare informatie, beweren dat Belic aankomende dinsdag zal landen op Schiphol. Het is een spannend moment voor de fans van AZ, die reikhalzend uitkijken naar de komst van deze veelbelovende speler.

Hoewel de details van de deal nog niet volledig zijn uitgewerkt, wordt er verwacht dat de overgang later deze week officieel zal worden afgerond. Het is een kwestie van formaliteiten en het zetten van de laatste handtekeningen voordat Belic officieel deel zal uitmaken van het AZ-team.

De komst van Belic zou een enorme boost kunnen geven aan het team van AZ. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht kan hij een belangrijke rol spelen op het middenveld. Het is dan ook geen verrassing dat de fans enthousiast zijn over deze mogelijke versterking.

Het is afwachten hoe Belic zich zal aanpassen aan het Nederlandse voetbal en hoe snel hij zijn stempel zal drukken op het team. Maar één ding is zeker: de komst van deze talentvolle middenvelder zal ongetwijfeld voor opwinding zorgen bij de supporters van AZ.