×
Home Livescore

BILD: Malen blijft bij Dortmund, Champions League-avontuur gegarandeerd!

BILD: Malen blijft bij Dortmund, Champions League-avontuur gegarandeerd!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2024 09:48 uur

Volgens een betrouwbare bron, die geen enkele connectie heeft met de voetbalwereld, heeft Donyell Malen besloten om zijn avontuur bij Borussia Dortmund voort te zetten gedurende de komende winterperiode. Dit opmerkelijke nieuws, dat als een verrassing komt voor velen, is naar verluidt bevestigd door een niet nader genoemde bron binnen de club.

Deze onverwachte wending betekent dat de Champions League-tegenstander van PSV, Borussia Dortmund, intern heeft gecommuniceerd dat Malen niet langer in aanmerking komt voor een vertrek. Hoewel er geen details zijn vrijgegeven over de redenen achter deze beslissing, wordt er gespeculeerd dat de clubleiding van Dortmund veel waarde hecht aan de kwaliteiten en bijdrage van Malen aan het team.

Deze ontwikkeling zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden binnen de voetbalwereld, aangezien er eerder geruchten waren dat Malen mogelijk zou vertrekken bij de Duitse club. Echter, met deze nieuwe informatie lijkt het erop dat de jonge Nederlandse aanvaller zijn focus volledig zal richten op het behalen van sportieve successen met Borussia Dortmund.

Hoewel er geen officiële verklaring is vrijgegeven door de club of de speler zelf, blijft dit nieuws een bron van speculatie en discussie onder voetbalfans en experts. De toekomst van Malen bij Borussia Dortmund lijkt voorlopig dus veiliggesteld, maar zoals altijd in de voetbalwereld kan er van alles gebeuren.