×
Home Livescore

Feyenoord legt bod neer bij Liverpool Montevideo voor Uruguayaanse aanvaller

Feyenoord legt bod neer bij Liverpool Montevideo voor Uruguayaanse aanvaller
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2024 21:48 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord zijn pijlen gericht op het verre Uruguay in hun jacht naar een nieuwe aanvaller. Volgens bronnen bij TyC Sports heeft de Rotterdamse club een verleidelijk bod uitgebracht bij Liverpool Montevideo voor de getalenteerde Luciano Rodriguez.

Feyenoord is vastberaden om de aanvaller binnen te halen en heeft een aanlokkelijk bedrag van tien miljoen euro op tafel gelegd. Maar daar blijft het niet bij, want met een reeks bonussen kan dit bedrag zelfs oplopen tot een duizelingwekkende veertien miljoen euro.

Deze onverwachte zet van Feyenoord toont aan dat de club bereid is om ver te gaan om hun aanvalslinie te versterken. Rodriguez wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn komst zou een enorme boost kunnen geven aan het team.

Hoewel er nog geen officiële reactie is van Liverpool Montevideo, wordt er verwacht dat zij serieus zullen overwegen om het bod te accepteren. De Uruguayaanse club zou namelijk ook kunnen profiteren van de financiële voordelen die deze transfer met zich meebrengt.

Het is nu afwachten of Feyenoord erin slaagt om Rodriguez naar Nederland te halen en zo hun aanvalslinie te versterken. De fans kunnen in ieder geval rekenen op een spannende periode vol speculatie en hoop.