×
Home Livescore

Van 't Schip onwetend over Brobbey's Man United transfer

Van 't Schip onwetend over Brobbey's Man United transfer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 januari 2024 17:08 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen blijkt dat John van 't Schip totaal geen weet heeft van de geruchten rondom een mogelijke overgang van Brian Brobbey naar Manchester United. De Ajax-coach, die bekend staat om zijn scherpe inzicht in de voetbalwereld, lijkt volledig onwetend te zijn van deze potentiƫle transfer.

Naast het ontbreken van informatie over Brobbey's mogelijke overstap, heeft Van 't Schip ook gesproken over de afwezigheid van enkele andere spelers. Josip Sutalo, Borna Sosa, Chuba Akpom en Gaston Avila schitterden door hun afwezigheid tijdens de trainingssessies. Het is nog onduidelijk waarom deze spelers niet aanwezig waren en of er sprake is van blessures of andere omstandigheden.

Deze onthullingen werpen een schaduw van mysterie over de Ajax-selectie. Terwijl de geruchtenmolen rondom Brobbey's mogelijke transfer naar Manchester United op volle toeren draait, lijkt Van 't Schip volledig in het duister te tasten. Wat betekent dit voor de toekomst van de jonge aanvaller? En wat is de reden achter de afwezigheid van Sutalo, Sosa, Akpom en Avila? Het blijft voorlopig een raadsel dat de voetbalwereld in spanning houdt.