×
Home Livescore

Ajax overweegt verhuur linksback Salah-Eddine aan Rangers en Torino

Ajax overweegt verhuur linksback Salah-Eddine aan Rangers en Torino
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 24 januari 2024 18:08 uur

In een verrassende wending heeft Ajax besloten om Anass Salah-Eddine op een avontuurlijke huurbasis te laten gaan. De talentvolle linksback heeft de aandacht getrokken van enkele Europese grootmachten, waaronder Rangers en Torino, zo meldt de gerenommeerde voetbalinsider Fabrizio Romano.

De Amsterdamse club heeft besloten om Salah-Eddine de kans te geven om elders ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Met zijn indrukwekkende prestaties heeft hij de interesse gewekt van clubs die graag willen profiteren van zijn potentieel.

Rangers, de Schotse kampioen, heeft Salah-Eddine al geruime tijd op de radar staan. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun defensie en hoopt hem binnen te halen om hun titelambities kracht bij te zetten. Ook het Italiaanse Torino heeft interesse getoond in de jonge Nederlander, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden.

Fabrizio Romano, een betrouwbare bron in de voetbalwereld, heeft bevestigd dat Ajax openstaat voor een tijdelijk vertrek van Salah-Eddine. De club gelooft dat een huurperiode bij een andere club hem de kans zal geven om zich verder te ontwikkelen en zijn potentieel volledig te benutten.

Het is nog niet bekend welke club uiteindelijk de handtekening van Salah-Eddine zal bemachtigen. Er wordt echter verwacht dat de komende weken meer duidelijkheid zal komen over zijn toekomstige bestemming. Voor nu blijft het afwachten welke club de jonge linksback zal weten te overtuigen van hun plannen en ambities.