×
Home Livescore

Edson Álvarez onthult: "Antony is de beste speler waar ik ooit mee heb gespeeld!"

Edson Álvarez onthult:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 10:36 uur

Edson Álvarez enthousiast over voormalig ploeggenoot Antony bij West Ham United

LONDEN - In een spraakmakende voorstelvideo bij zijn nieuwe club West Ham United onthult Edson Álvarez dat hij Antony als de beste speler beschouwt waarmee hij ooit heeft samengespeeld. De Mexicaanse voetballer moest even nadenken over de vraag, maar kwam uiteindelijk tot de conclusie dat zijn voormalige ploeggenoot van Ajax de titel verdient.

"Lastig, ik heb met ontzettend veel goede spelers gespeeld", vertelt Álvarez wanneer hem wordt gevraagd naar de beste speler waarmee hij ooit heeft gespeeld. "Maar ik denk dat Antony de beste is waarmee ik ooit op het veld heb gestaan." De Mexicaan en de Braziliaanse dribbelaar speelden twee jaar samen vanaf de zomer van 2020. Samen werden ze twee keer kampioen van de Eredivisie en wonnen ze de KNVB Beker.

Antony werd in de zomer van 2022 voor een duizelingwekkend bedrag van 95 miljoen euro verkocht aan Manchester United. Vorig seizoen wist de Braziliaan onder leiding van trainer Erik ten Hag acht doelpunten te maken in 44 wedstrijden. Een jaar later volgde de verkoop van Álvarez, die voor 38 miljoen euro de overstap maakte naar West Ham United. Hij staat echter nog te popelen om zijn debuut te maken voor de Engelse ploeg.

Met de komst van Antony en Álvarez zou de Premier League nog een Ajacied kunnen verwelkomen. Na een gesprek met de technisch directeur van West Ham United zou Mohammed Kudus persoonlijk akkoord zijn gegaan met een overstap naar Engeland.

De fans van West Ham United kunnen niet wachten om hun nieuwe aanwinsten in actie te zien. De club deelde het nieuws op Instagram, waar de reacties lovend waren. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het komende seizoen.