×
Home Livescore

Bosz mist Veerman en Tillman in duel tegen Almere

Bosz mist Veerman en Tillman in duel tegen Almere
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 14:16 uur

In aanloop naar het aankomende duel tegen Almere City, staat PSV-trainer Peter Bosz voor een uitdaging. Hij zal namelijk moeten improviseren, aangezien twee belangrijke spelers, Joey Veerman en Malik Tillman, niet beschikbaar zullen zijn. De reden? Beide spelers zijn niet in optimale conditie, zo verklaarde de oefenmeester tijdens de persconferentie op vrijdag.

Hoewel de afwezigheid van Veerman en Tillman ongetwijfeld een tegenslag is voor PSV, zal Bosz ongetwijfeld zijn creativiteit moeten aanspreken om een oplossing te vinden. Het is immers van groot belang dat het team op volle sterkte is om de strijd aan te gaan met Almere City.

De afwezigheid van Veerman en Tillman zal ongetwijfeld een domper zijn voor de fans van PSV, die hadden gehoopt op een sterke opstelling. Echter, Bosz is vastberaden om zijn team te motiveren en te laten zien dat ze ook zonder deze twee spelers kunnen presteren.

Met het oog op het aankomende duel zal Bosz ongetwijfeld de nodige aanpassingen moeten maken in zijn tactiek en opstelling. Het is een uitdaging waar hij niet voor terugdeinst en waar hij juist zijn kracht als trainer kan laten zien.

Hoewel de afwezigheid van Veerman en Tillman een tegenslag is, zal PSV er alles aan doen om de drie punten binnen te halen tegen Almere City. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin Bosz zijn team zal aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien dat ze ook zonder deze twee spelers kunnen schitteren.