×
Home Livescore

Feyenoord-trainer Slot: Penaltymoment doet niets af aan bekerzege

Feyenoord-trainer Slot: Penaltymoment doet niets af aan bekerzege
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 15:48 uur

Na de triomfantelijke overwinning van Feyenoord op PSV, blijft de vraag hangen of het omstreden penaltymoment de glans van de bekerzege heeft weggenomen. Maar volgens de immer zelfverzekerde Feyenoord-trainer Arne Slot is dit absoluut niet het geval. "Voor mij en mijn spelers maakt het geen enkel verschil. Ons doel was simpelweg om een ronde verder te komen, en dat is ons gelukt. Wat er verder ook speelde, is voor ons van ondergeschikt belang."

Het penaltymoment, dat de gemoederen flink bezighoudt, lijkt dus geen invloed te hebben gehad op de tevredenheid binnen het Feyenoord-kamp. Slot benadrukt dat de focus altijd lag op het behalen van de volgende ronde in het bekertoernooi. De discussie over de rechtvaardigheid van de penalty lijkt dan ook aan hen voorbij te gaan.

Terwijl de buitenwereld zich druk maakt over de mogelijke impact van het penaltymoment, richt Feyenoord zich alweer op de volgende uitdaging. Voor hen is het behalen van de volgende ronde het enige dat telt. Slot en zijn spelers zijn vastberaden om hun weg te vervolgen in het toernooi, ongeacht wat er verder nog speelt.

Met deze nuchtere en gefocuste mindset lijkt Feyenoord klaar te zijn voor wat er ook op hun pad komt. De bekerzege op PSV heeft hen alleen maar meer vastberaden gemaakt om hun doelen te bereiken. Het penaltymoment mag dan wel voor ophef zorgen, maar voor Feyenoord is het slechts een bijzaak in hun streven naar succes.