×
Home Livescore

FC Twente strikt Michel Doesburg als nieuwe hoofdscout

FC Twente strikt Michel Doesburg als nieuwe hoofdscout
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 21:32 uur

In een verrassende wending heeft FC Twente aangekondigd dat ze een nieuwe aanwinst hebben binnengehaald voor hun scoutingteam. Met trots delen ze mee dat Michel Doesburg de rol van hoofdscout op zich zal nemen in Enschede. Deze benoeming komt na het vertrek van Patrick Busby, die na bijna vier seizoenen besloten heeft om zijn avontuur bij de Tukkers achter zich te laten.

Met de komst van Doesburg hoopt FC Twente een frisse wind te laten waaien door hun scoutingafdeling. Zijn uitgebreide ervaring en scherp oog voor talent zullen van onschatbare waarde zijn voor de club. Doesburg staat bekend om zijn vermogen om verborgen juweeltjes te ontdekken en heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in het vinden van opkomende sterren.

De supporters van FC Twente kunnen zich verheugen op een nieuwe impuls in het scoutingsproces. Doesburg zal zich richten op het identificeren van talentvolle spelers die de club naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met zijn gedrevenheid en expertise zal hij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het versterken van het team en het behalen van sportieve successen.

De aanstelling van Doesburg als hoofdscout markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van FC Twente. De club is vastbesloten om te blijven groeien en te streven naar succes op alle fronten. Met een vernieuwd scoutingsteam onder leiding van Doesburg zijn de Tukkers klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en hun positie in het Nederlandse voetbal te versterken.