×
Home Livescore

Newport County vernedert Ten Hag: Gelijkspel tegen Man United!

Newport County vernedert Ten Hag: Gelijkspel tegen Man United!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 januari 2024 18:56 uur

Wat een ongelooflijke afgang voor de coach van Ajax, Erik ten Hag: Newport County, een team dat op de zestiende plaats staat (!) in de League Two, slaagt erin om direct na de rust opnieuw te scoren en komt op gelijke hoogte met Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup (2-2).

Deze sensationele prestatie van Newport County zal de geschiedenisboeken ingaan als een van de grootste verrassingen in het Engelse voetbal. Het team, dat normaal gesproken niet bekend staat om zijn successen, heeft de voetbalwereld versteld doen staan door gelijk te spelen tegen de machtige Manchester United.

Het is een vernedering voor Erik ten Hag en zijn spelers, die ongetwijfeld hadden gehoopt op een eenvoudige overwinning tegen een lager geklasseerde tegenstander. Maar Newport County liet zich niet intimideren en vocht voor elke bal, waardoor ze uiteindelijk een gelijkspel wisten te behalen.

De fans van Newport County zullen ongetwijfeld in extase zijn na deze historische prestatie. Het is een moment om nooit te vergeten voor de spelers en de supporters van de club. Ze hebben bewezen dat in het voetbal alles mogelijk is en dat zelfs de grootste teams kunnen worden verslagen.

Voor Manchester United is dit resultaat een grote teleurstelling. Het team, dat bekend staat om zijn successen en grote spelers, zal zich moeten herpakken om alsnog door te gaan naar de volgende ronde van de FA Cup. Het zal een harde les zijn voor de spelers en de coach, die nu moeten laten zien dat ze kunnen omgaan met tegenslagen.

Deze wedstrijd bewijst maar weer eens dat voetbal onvoorspelbaar is en dat elke wedstrijd een nieuwe uitdaging is. Het maakt niet uit welke positie een team inneemt in de ranglijst, alles kan gebeuren op het voetbalveld. Newport County heeft dat vandaag bewezen en zal nog lang nagenieten van deze fantastische prestatie.