×
Home Livescore

PSV meldt zich voor St. Juste volgens Portugese media

PSV meldt zich voor St. Juste volgens Portugese media
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 28 januari 2024 20:32 uur

Volgens bronnen uit het buitenland heeft een Nederlandse voetbalclub, waarvan de naam niet bekend is, interesse getoond in de talentvolle verdediger Jeremiah St. Juste. Deze club heeft zich naar verluidt gemeld bij de Portugese media, die op hun beurt het nieuws naar buiten hebben gebracht. Het is echter nog onduidelijk om welke club het precies gaat, aangezien er geen specifieke informatie is vrijgegeven.

Sporting Portugal, de huidige club van St. Juste, zou niet happig zijn om de verdediger te laten gaan. Ze zien hem als een waardevolle speler en willen hem graag behouden voor het komende seizoen. Echter, er wordt gesuggereerd dat de Nederlandse club in de komende dagen met overtuigende argumenten kan komen, waardoor Sporting Portugal mogelijk van gedachten kan veranderen.

Het is interessant om te zien hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. Zal de Nederlandse club erin slagen om St. Juste binnen te halen, ondanks de weerstand van Sporting Portugal? Of zal de Portugese club standvastig blijven en de verdediger niet laten gaan? De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Jeremiah St. Juste.