×
Home Livescore

Pierre van Hooijdonk steunt blunderende Noppert, lof voor Van Wonderen

Pierre van Hooijdonk steunt blunderende Noppert, lof voor Van Wonderen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 07:32 uur

Voormalig voetbalicoon Pierre van Hooijdonk heeft zich onlangs uitgesproken over de opmerkelijke prestaties van de doelverdediger Andries Noppert. Ondanks de vele blunders die Noppert dit seizoen heeft gemaakt, heeft Van Hooijdonk zijn lans gebroken voor de onfortuinlijke keeper. Van Hooijdonk beschouwt de huidige situatie als een tijdelijke vormcrisis, waarbij hij de hoop uitspreekt dat Noppert spoedig zijn oude vorm zal hervinden.

De doelman van sc Heerenveen heeft zich niet voor de eerste keer dit seizoen in de nesten gewerkt tijdens de wedstrijd tegen AZ. Zijn ongelukkige fouten hebben geleid tot kritiek vanuit verschillende hoeken. Desondanks blijft Van Hooijdonk optimistisch en benadrukt hij dat iedere speler wel eens te maken krijgt met een mindere periode.

Tijdens een gezellige tafelgesprek met zijn mede-analisten, waaronder Ibrahim Afellay, heeft Van Hooijdonk ook de lof gezongen over trainer Kees van Wonderen. Afellay sluit zich hierbij aan en prijst de tactische kwaliteiten van Van Wonderen. Beiden zijn van mening dat de trainer een belangrijke rol speelt in het herstel van Noppert en het team als geheel.

Het is duidelijk dat Van Hooijdonk en Afellay een positieve kijk hebben op de situatie rondom Noppert en sc Heerenveen. Ze geloven in de veerkracht van de doelman en zijn vermogen om zich te herpakken. Tevens erkennen ze de waarde van een goede trainer, die in staat is om het team te motiveren en te begeleiden naar betere prestaties.