×
Home Livescore

Feyenoord en anderen strijden om talentvolle Luciano Rodriguez

Feyenoord en anderen strijden om talentvolle Luciano Rodriguez
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 17:24 uur

Volgens de geruchtenmolen van de immer betrouwbare Fabrizio Romano, staat de voetbalwereld op zijn kop door de op handen zijnde strijd om de jonge, veelbelovende voetballer Luciano Rodriguez. Verschillende clubs, waaronder het illustere Feyenoord, zijn verwikkeld in een hevige strijd om zijn handtekening te bemachtigen.

De transferexpert heeft daarnaast ook nog eens de vraagprijs van Liverpool Montevideo onthuld. Het schijnt dat zij maar liefst vijftien miljoen euro verlangen voor zeventig procent van de transferrechten van Rodriguez. Een astronomisch bedrag, dat de voetbalwereld doet duizelen.

De onderhandelingen bevinden zich momenteel in een cruciale fase, waarbij de betrokken partijen hun uiterste best doen om de deal rond te krijgen. Het is een ware strijd om de gunst van de jonge voetballer, die naar verluidt een grote toekomst voor zich heeft liggen.

Het is afwachten welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken en Rodriguez zal verwelkomen in hun gelederen. De voetbalwereld houdt zijn adem in, terwijl de spanning stijgt.