×
Home Livescore

Mulder en Boulahrouz kritisch op PSV's houding tegenover Vertessen

Mulder en Boulahrouz kritisch op PSV's houding tegenover Vertessen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 21:16 uur

Voormalig voetbalsterren Youri Mulder en Khalid Boulahrouz hebben hun ongenoegen geuit over de vermeende poging van PSV om de transfer van Yorbe Vertessen te dwarsbomen. De jonge vleugelaanvaller heeft al een medische keuring ondergaan bij Union Berlin, maar er zijn nog enkele administratieve zaken die afgerond moeten worden.

Mulder en Boulahrouz, beiden bekend om hun uitgesproken meningen, hebben zich laten horen in deze kwestie. Ze vinden het niet gepast dat PSV zich bemoeit met de overgang van Vertessen naar Union Berlin. Volgens hen moet de club de speler de vrijheid geven om zijn carrière elders voort te zetten.

De voormalige internationals benadrukken dat Vertessen al een belangrijke stap heeft gezet door de medische keuring te doorstaan. Ze vinden het dan ook onnodig en respectloos dat PSV nu probeert om de transfer te vertragen. Mulder en Boulahrouz zijn van mening dat spelers de mogelijkheid moeten hebben om hun eigen toekomst te bepalen, zonder dat hun huidige club daar een stokje voor steekt.

Hoewel de exacte details van de mogelijke inmenging van PSV nog niet bekend zijn, hebben Mulder en Boulahrouz hun standpunt duidelijk gemaakt. Ze roepen PSV op om de transfer van Vertessen niet te blokkeren en de speler de kans te geven om zijn loopbaan voort te zetten bij Union Berlin.

Het is nu afwachten hoe PSV zal reageren op de kritiek van Mulder en Boulahrouz. De club heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen en het is onduidelijk of ze daadwerkelijk van plan zijn om de transfer van Vertessen te vertragen. In ieder geval hebben de voormalige voetbalsterren hun stem laten horen en hun steun uitgesproken voor de jonge vleugelaanvaller.