×
Home Livescore

Ajax houdt Akpom en Tahirovic voorlopig nog binnenboord

Ajax houdt Akpom en Tahirovic voorlopig nog binnenboord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2024 08:32 uur

Volgens een recente bron, die niet genoemd wil worden, lijkt het er sterk op dat Ajax voorlopig nog niet bereid is om afscheid te nemen van Chuba Akpom en Benjamin Tahirovic. Dit opmerkelijke nieuws werd vandaag bekendgemaakt door een anonieme bron binnen de club. Hoewel beide spelers veel interesse hebben gewekt op de transfermarkt, zijn er enkele complicaties die een vertrek op dit moment zeer onwaarschijnlijk maken.

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom Akpom en Tahirovic, maar Ajax lijkt vastberaden om hen voorlopig aan boord te houden. Hoewel er verschillende clubs interesse hebben getoond in de zomeraanwinsten, zijn er obstakels die een overgang bemoeilijken. De exacte aard van deze obstakels blijft vooralsnog een goed bewaard geheim.

De Telegraaf, een gerenommeerde Nederlandse krant, heeft dit nieuws naar buiten gebracht en heeft daarmee de speculaties rondom de toekomst van Akpom en Tahirovic verder aangewakkerd. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze informatie afkomstig is van anonieme bronnen en nog niet officieel bevestigd is door de club.

Het is duidelijk dat Ajax voorlopig vasthoudt aan de diensten van Akpom en Tahirovic, ondanks de interesse van andere clubs. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of er in de toekomst alsnog een transfer zal plaatsvinden. Voor nu lijkt het erop dat beide spelers nog even in het rood-witte tenue van Ajax te bewonderen zullen zijn.