×
Home Livescore

Rangers FC betreurt loting tegen PSV in Champions League play-offs, maar manager Beale vol lof over Eindhovenaren!

Rangers FC betreurt loting tegen PSV in Champions League play-offs, maar manager Beale vol lof over Eindhovenaren!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 18:24 uur

Rangers FC teleurgesteld met PSV als tegenstander in de play-offs van de Champions League. Coach Michael Beale is echter vol lof over de Eindhovenaren.

In de komende twee weken zullen twaalf clubs strijden om de laatste zes tickets voor de groepsfase van de Champions League. Beale had liever een andere tegenstander geloot. "Op dit moment denk ik dat we waarschijnlijk de sterkste ploeg van deze ronde treffen. Wat er ook gebeurt vanavond, we zullen een sterke prestatie moeten leveren in Eindhoven", verklaart hij tijdens de persconferentie.

De 42-jarige Engelsman gaat verder met zijn lofzang en noemt ook Peter Bosz. "PSV is een aanvallend en uitstekend team. Ze hebben slim geïnvesteerd, scouten goed en hebben een fantastische coach." Cyriel Dessers is een van de spelers van Rangers die PSV moet zien te verslaan. "Dessers heeft in het verleden al laten zien dat hij doelpunten kan maken tegen PSV. Ik ben erg blij dat we hem hebben kunnen aantrekken."

En dan hebben we ook nog Danilo, voormalig Feyenoorder, aldus Beale. "Danilo is echt een geweldige vent en hij heeft een geweldige persoonlijkheid. Hij heeft een paar uitdagende weken gehad na zijn transfer, maar hij is nu helemaal gesetteld in zijn nieuwe huis en kan zich volledig focussen op het voetbal."