×
Home Livescore

Bosz en Pepi stralen na PSV - FC Twente duel

Bosz en Pepi stralen na PSV - FC Twente duel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 maart 2024 00:16 uur

Na de spannende wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, waarbij Erik ten Hag en Steven Berghuis elkaar stevig in de ogen keken, was het de beurt aan PSV en FC Twente om de strijd aan te gaan. De sfeer in het stadion was elektrisch en de fans werden op het puntje van hun stoel gehouden.

Na het laatste fluitsignaal konden Peter Bosz en Ricardo Pepi hun geluk niet op. Bosz, de coach van PSV, maakte op de persconferentie na afloop grapjes over zijn goudhaantje Pepi, die de winnende goal had gescoord. Pepi zelf kreeg de vraag voorgeschoteld of dit 'the luck of the champion' was, waarop hij met een brede glimlach antwoordde.

Een ander opvallend moment was de discutabele beslissing van scheidsrechter Joey Kooij om de goal van Myron Boadu af te keuren. Dit zorgde voor de nodige ophef en discussie onder de supporters en analisten.

Al met al was het een enerverende wedstrijd waar nog lang over nagepraat zal worden. De rivaliteit tussen de clubs was voelbaar en de spelers streden voor elke meter. Het belooft een boeiend seizoen te worden in de Eredivisie, waarbij de strijd om de titel ongetwijfeld tot de laatste speeldag spannend zal blijven.