×
Home Livescore

Mario Been: "Santiago Gimenez nog steeds in spotlight."

Mario Been:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 21:16 uur

Voormalig voetbaltrainer Mario Been heeft recentelijk zijn bewondering uitgesproken voor de talenten van de jonge aanvaller Santiago Gimenez. Been is ervan overtuigd dat Gimenez nog steeds de aandacht trekt van diverse topclubs in de voetbalwereld. De 23-jarige spits, die momenteel uitkomt voor Feyenoord, heeft echter te kampen gehad met een moeilijke periode in de tweede helft van het seizoen. Zijn vormdip leidde ertoe dat hij niet kon meedingen naar de prestigieuze Willy van der Kuijlen-trofee, een prijs die wordt uitgereikt aan de topscorer van de Eredivisie.

Ondanks de tegenslagen die Gimenez heeft ervaren, blijft Mario Been geloven in het potentieel van de jonge voetballer. Been, die zelf een succesvolle carrière als speler en trainer heeft gehad, ziet nog steeds een glansrijke toekomst voor Gimenez weggelegd. De spits wordt geprezen om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, eigenschappen die hem volgens Been aantrekkelijk maken voor grote clubs op internationaal niveau.

Hoewel Gimenez een moeilijke periode heeft doorgemaakt, lijkt zijn talent en potentieel niet onopgemerkt te zijn gebleven bij scouts en managers van vooraanstaande voetbalclubs. De komende transferperiode zou wellicht cruciaal kunnen zijn voor de toekomst van de jonge spits, met mogelijk interesse vanuit verschillende hoeken van Europa. Mario Been blijft optimistisch over de kansen van Gimenez en hoopt dat de speler zijn vorm snel zal hervinden om zijn veelbelovende carrière voort te zetten.