×
Home Livescore

Luuk de Jong voorkomt passeren met subtiele actie

Luuk de Jong voorkomt passeren met subtiele actie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 08:08 uur

In een verrassende wending in het Nederlandse voetbalnieuws heeft trainer Peter Bosz onthuld dat hij dit seizoen een opmerkelijke confrontatie had met spits Luuk de Jong. De coach van de kampioen PSV overwoog om de ervaren aanvaller te passeren voor een belangrijke wedstrijd, maar tot zijn verbazing stak De Jong daar op een subtiele manier een stokje voor. Bosz onthulde deze opmerkelijke gebeurtenis in een exclusief interview met Voetbal International.

Volgens Bosz was het een moeilijke beslissing om De Jong aan de kant te schuiven, maar hij geloofde dat het in het belang van het team was. Echter, voordat de trainer zijn besluit kon uitvoeren, nam De Jong het heft in eigen handen en wist op slimme wijze zijn positie in het team te behouden. De details van hoe De Jong dit precies heeft gedaan, zijn nog niet volledig bekendgemaakt, maar het heeft zeker voor de nodige opschudding gezorgd binnen de club.

De relatie tussen Bosz en De Jong lijkt nu op gespannen voet te staan na deze gebeurtenis. Het is duidelijk dat er achter de schermen van PSV meer speelt dan alleen de sportieve prestaties op het veld. Fans en analisten zijn dan ook benieuwd hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of het invloed zal hebben op de prestaties van het team in de rest van het seizoen.