×
Home Livescore

Lucas Moura herdenkt dramatische uitschakeling Ajax in Champions League

Lucas Moura herdenkt dramatische uitschakeling Ajax in Champions League
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 09:48 uur

Vijf jaar geleden voltrok zich een memorabele gebeurtenis in de voetbalwereld, toen Tottenham Hotspur onder leiding van de Braziliaanse sterspeler Lucas Moura Ajax op dramatische wijze uitschakelde in de Champions League. Deze gebeurtenis staat nog altijd vers in het geheugen gegrift van de voetbalfans wereldwijd. De Braziliaanse voetballer, destijds verguisd in Amsterdam, kijkt nog steeds met bewondering terug op het indrukwekkende elftal dat Ajax toen op de been bracht.

De krachtmeting tussen Tottenham Hotspur en Ajax zal voor altijd bekend staan als een van de meest gedenkwaardige wedstrijden in de geschiedenis van de Champions League. Lucas Moura, die destijds de heldenrol op zich nam, blikt terug op die avond vol emoties en adrenaline. De Braziliaanse voetballer erkent de kwaliteiten van het Ajax-team van toen en de moeilijkheidsgraad van de strijd die geleverd werd op het voetbalveld.

Na vijf jaar blijft de herinnering aan die historische wedstrijd levendig voor zowel de spelers als de supporters. Lucas Moura, nu een gevestigde naam in het internationale voetbal, koestert nog altijd respect voor de prestaties van Ajax en de passie die het elftal destijds tentoonspreidde. Deze gebeurtenis zal voor altijd een speciale plek innemen in de voetbalgeschiedenis en de harten van de fans over de hele wereld.