×
Home Livescore

Troyes AC zet spelers op non-actief na vuurwerkincident

Troyes AC zet spelers op non-actief na vuurwerkincident
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 20:32 uur

Bij een recente wedstrijd tussen Troyes AC en Valenciennes FC heeft zich een opmerkelijk incident voorgedaan. Tijdens de match besloten fans van Troyes AC hun onvrede te uiten door vuurwerk op het veld te gooien. Dit leidde tot een gevaarlijke situatie en dwong de scheidsrechter om het spel tijdelijk stil te leggen.

In een onverwachte wending reageerden vier spelers van Troyes AC op het vuurwerkincident door het vuurwerk terug te gooien naar de tribunes. Deze actie zorgde voor nog meer opschudding en verontwaardiging bij zowel de fans als de clubleiding. Het bestuur van Troyes AC heeft dan ook besloten om de vier betrokken spelers op non-actief te zetten, in afwachting van verdere disciplinaire maatregelen.

De beelden van het incident circuleren inmiddels op sociale media en hebben voor de nodige commotie gezorgd binnen de Franse voetbalwereld. Het gedrag van zowel de fans als de spelers wordt scherp veroordeeld en er wordt gevreesd voor mogelijke sancties vanuit de voetbalbond. Troyes AC zal naar verwachting snel met een officiƫle verklaring komen omtrent het voorval en de genomen maatregelen.