×
Home Livescore

Van Bommel ontkent slecht seizoen bij Royal Antwerp FC.

Van Bommel ontkent slecht seizoen bij Royal Antwerp FC.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 20:16 uur

Voormalig topvoetballer Mark van Bommel heeft zijn tweede seizoen bij Royal Antwerp FC niet als teleurstellend bestempeld, ondanks de nederlaag in de Belgische bekerfinale. De trainer, die zijn elftal met 1-0 zag verliezen van Union Saint-Gillis, weigert het seizoen als 'slecht' te betitelen. Ondanks de tegenslag in de finale, blijft Van Bommel positief over de prestaties van zijn team gedurende het seizoen.

De wedstrijd op donderdagmiddag eindigde in een 1-0 overwinning voor Union Saint-Gillis, waardoor Royal Antwerp FC naast de beker greep. Ondanks de teleurstelling van de nederlaag, benadrukte Van Bommel de inzet en het harde werk van zijn spelers gedurende het hele seizoen. De trainer blijft vastberaden om met zijn team te blijven strijden en te streven naar succes in de toekomst.

Hoewel de Belgische bekerfinale niet het gewenste resultaat opleverde voor Royal Antwerp FC, blijft Mark van Bommel optimistisch over de toekomst van het team. De trainer is vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en te werken aan verbetering, met het oog op komende uitdagingen en doelen. Van Bommel blijft geloven in de potentie van zijn team en kijkt vol vertrouwen uit naar wat de toekomst zal brengen.