×
Home Livescore

Dest mogelijk toch bij PSV ondanks niet lichten optie

Dest mogelijk toch bij PSV ondanks niet lichten optie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 21:48 uur

In een verrassende wending heeft PSV besloten om de optie tot koop in het huurcontract van Sergiño Dest niet te activeren. Dit nieuws heeft de gemoederen doen oplaaien, maar volgens voetbalanalist Kenneth Perez is er nog hoop voor de fans van de Eindhovense club. Perez is van mening dat de toekomst van de talentvolle vleugelverdediger nog steeds bij PSV kan liggen, ondanks het aflopen van zijn huurperiode.

Voormalig profvoetballer Marciano Vink lijkt vastberaden om alles in het werk te stellen om Dest te behouden voor PSV. Vink, die bekend staat om zijn vastberadenheid en passie voor het spel, ziet de grote bijdrage van Dest aan het recente kampioenschap als doorslaggevend argument om de vleugelverdediger aan boord te houden. De ESPN-analisten in Studio Europa delen deze visie en zijn ervan overtuigd dat Dest een belangrijke speler kan blijven voor de club.

Terwijl de speculaties over de toekomst van Sergiño Dest blijven toenemen, blijft PSV in gesprek met de speler en zijn management. De clubleiding is vastbesloten om alle mogelijkheden te verkennen om Dest te behouden, ondanks het niet lichten van de optie tot koop. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het bepalen van de toekomst van de talentvolle vleugelverdediger.