×
Home Livescore

PSG bereidt afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé voor

PSG bereidt afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé voor
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 22:16 uur

Op zondag zal er hoogstwaarschijnlijk een opmerkelijke wending plaatsvinden bij Paris Saint-Germain, aangezien Kylian Mbappé naar alle waarschijnlijkheid afscheid zal nemen van de club. De Franse superster lijkt komende zomer zijn vertrek bij de topclub aan te kondigen. Volgens bronnen van Le Parisien is PSG momenteel bezig met het voorbereiden van een grootschalige afscheidsceremonie voor de getalenteerde aanvaller.

Mbappé, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met diverse Europese grootmachten, lijkt zijn toekomst elders te zien. De speculaties over zijn mogelijke vertrek hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De fans van Paris Saint-Germain bereiden zich voor op een emotioneel afscheid van hun geliefde sterspeler, wiens vertrek een grote leegte zal achterlaten in het team.

Hoewel de exacte bestemming van Mbappé nog niet bekend is, gonst het van de geruchten over interesse van clubs als Real Madrid, Liverpool en Manchester City. De transfermarkt zal ongetwijfeld op zijn kop worden gezet zodra de officiële aankondiging van zijn vertrek bij PSG wordt gedaan. De komende periode belooft dan ook spannend te worden voor zowel Mbappé als de voetbalwereld als geheel.