×
Home Livescore

Ajax kan niet voldoen aan eis Graham Potter

Ajax kan niet voldoen aan eis Graham Potter
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 07:08 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft de gerenommeerde trainer Graham Potter zijn zinnen gezet op een nieuwe uitdaging bij een topclub. De Engelse coach had zijn oog laten vallen op een overstap naar Ajax, waar hij graag zijn stempel wilde drukken. Echter, Potter stelde als harde eis dat hij twee van zijn eigen assistenten mocht meenemen naar de Nederlandse club. Helaas voor Potter bleek dit struikelblok tijdens de onderhandelingen met Ajax, die niet konden voldoen aan deze specifieke wens van de coach.

Nu de deal met Potter van de baan lijkt te zijn, richt Ajax zich naar verluidt op een andere voornaamste kandidaat om de trainerspositie te vervullen. De Italiaanse coach Francesco Farioli wordt nu genoemd als de mogelijke opvolger van Erik ten Hag. Farioli, die bekend staat om zijn tactisch vernuft en gedrevenheid, zou een interessante optie zijn voor de Amsterdamse club. Met zijn ervaring en frisse kijk op het spel, zou Farioli een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Ajax in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als op Europees niveau.

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Ajax, aangezien de club snel een beslissing moet nemen over wie de nieuwe hoofdtrainer zal worden. Met de teleurstelling van het mislopen van Potter nog vers in het geheugen, zullen de fans van Ajax hoopvol uitkijken naar wat de toekomst brengt en welke nieuwe koers de club zal inslaan onder leiding van mogelijk Francesco Farioli.