×
Home Livescore

PSV klaar voor actie op transfermarkt bij vertrek spelers

PSV klaar voor actie op transfermarkt bij vertrek spelers
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 08:08 uur

In een exclusief interview met Voetbal International heeft Earnest Stewart, de technisch directeur van de Nederlandse landskampioen PSV, onthuld dat de club zich voorbereidt om toe te slaan op de transfermarkt als ze komende transferperiode een of meerdere spelers zouden verliezen. De Eindhovenaren zijn vastbesloten om hun selectie te versterken en zijn actief op zoek naar potentiële versterkingen om eventuele vertrekkende spelers te vervangen. Stewart benadrukte het belang van een goed doordacht transferbeleid en gaf aan dat PSV er alles aan zal doen om de kwaliteit van het team op peil te houden.

Met het oog op mogelijke transfers van sleutelspelers is PSV vastbesloten om proactief te handelen en zich voor te bereiden op verschillende scenario's. Stewart benadrukte dat de club een duidelijke strategie heeft en dat ze bereid zijn om snel te handelen als dat nodig is. De technisch directeur gaf aan dat PSV altijd op zoek is naar talentvolle spelers die het team kunnen versterken en dat ze klaar staan om toe te slaan als de juiste mogelijkheid zich voordoet.

De supporters van PSV kunnen dus uitkijken naar een spannende transferperiode, waarin de club mogelijk actief zal zijn op de transfermarkt. Met de vastberadenheid van Earnest Stewart en het managementteam van PSV om de selectie te versterken, belooft het een interessante zomer te worden voor de Eindhovense club.