×
Home Livescore

Bayern München overweegt terugkeer Hansi Flick als hoofdtrainer

Bayern München overweegt terugkeer Hansi Flick als hoofdtrainer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 09:48 uur

Duitse topclub Bayern München staat voor een belangrijke beslissing in hun zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen. Na het vertrek van Thomas Tuchel en meerdere afzeggingen van potentiële kandidaten, lijkt de club nu te overwegen om Hansi Flick terug te halen. Volgens bronnen bij het Duitse Sky Sport is er serieuze interesse vanuit Bayern om Flick weer aan boord te halen.

Flick, die eerder succesvol was als interim-trainer bij Bayern en zelfs de Champions League won, wordt gezien als een vertrouwde en capabele optie voor de club. Zijn ervaring en bekendheid met de spelersgroep zouden hem een aantrekkelijke keuze maken voor de clubleiding. De gesprekken tussen Bayern München en Flick zouden momenteel in volle gang zijn, met beide partijen die openstaan voor een mogelijke samenwerking.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, groeit de speculatie rondom de terugkeer van Flick bij Bayern München. Fans en analisten zijn verdeeld over de mogelijke hereniging, maar één ding is zeker: de komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomstige koers van de club. Bayern München staat voor een belangrijke keuze die grote gevolgen kan hebben voor het komende seizoen en daarbuiten.