×
Home Livescore

PSG toont interesse in Ajax-doelman Diant Ramaj.

PSG toont interesse in Ajax-doelman Diant Ramaj.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 12:48 uur

Volgens bronnen dicht bij Paris Saint-Germain staat de talentvolle doelman Diant Ramaj hoog op hun lijstje van potentiële versterkingen. Het gerucht werd verspreid door journalist Luca Bendoni, die bekend staat om zijn betrouwbare connecties binnen de voetbalwereld en deel uitmaakt van het team van transferexpert Gianluca Di Marzio. Ramaj heeft dit seizoen indruk gemaakt als een van de weinige positieve uitschieters bij Ajax, wat de interesse van de Franse grootmacht heeft gewekt.

De 21-jarige doelman heeft zich onderscheiden met zijn uitstekende prestaties en betrouwbare optredens onder de lat, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van verschillende topclubs in Europa. PSG ziet in Ramaj een veelbelovend talent dat perfect zou passen in hun plannen voor de toekomst, en is naar verluidt bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om hem naar Parijs te halen.

Hoewel Ajax ongetwijfeld zal proberen om Ramaj te behouden en zijn contract te verlengen, lijkt het erop dat de doelman voor een grote uitdaging staat in de komende transferperiode. Met de interesse van PSG en mogelijk andere clubs die zijn ontwikkeling nauwlettend volgen, zou Ramaj wel eens voor een belangrijke beslissing kunnen komen te staan over zijn toekomst in het profvoetbal.