×
Home Livescore

PSV-fans roepen op tot retro shirt protestactie Sittard.

PSV-fans roepen op tot retro shirt protestactie Sittard.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 13:08 uur

In de afgelopen dagen is er ophef ontstaan onder een deel van de fanatieke supporters van PSV over het nieuw onthulde uitshirt van de club. De reacties op het tenue waren gemengd, waarbij sommige fans hun ongenoegen uitten over het ontwerp. Als reactie hierop hebben supporters van de Eindhovense club opgeroepen tot een bijzondere actie tijdens de aanstaande uitwedstrijd in Sittard.

De oproep is gedaan aan alle fans die van plan zijn om komende zondag de ploeg te steunen in het stadion van Fortuna Sittard. De supportersvereniging roept op om in plaats van het nieuwe uitshirt een retro shirt van de club mee te nemen naar het duel. Op deze manier willen de fans een statement maken en hun voorkeur voor de klassieke clubkleuren laten zien.

Het initiatief heeft op sociale media al veel bijval gekregen van medesupporters die zich kunnen vinden in de actie. Het belooft dan ook een bijzondere en kleurrijke verschijning te worden in het uitvak van het stadion. PSV zelf heeft nog niet gereageerd op de oproep, maar het is duidelijk dat de fans hun stem willen laten horen en hun liefde voor de club op een unieke manier willen tonen.