×
Home Livescore

Bosz hoopt op Dest bij PSV, koopoptie niet gelicht.

Bosz hoopt op Dest bij PSV, koopoptie niet gelicht.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 13:48 uur

In een verrassende wending in de transfermarkt heeft Peter Bosz, de coach van PSV, zijn hoop uitgesproken dat de talentvolle verdediger Sergiño Dest langer bij de club zal blijven. De Eindhovenaren hebben onlangs besloten om de koopoptie in het huurcontract van Dest niet te lichten, vanwege een ongelukkige blessure die de back heeft opgelopen tijdens zijn tijd bij FC Barcelona. Dest scheurde zijn kruisband en zal naar verwachting een lange revalidatieperiode moeten ondergaan.

De afwezigheid van Dest vanwege zijn blessure heeft PSV gedwongen om hun plannen voor de verdediging te heroverwegen. Bosz, die bekend staat om zijn vertrouwen in jonge talenten, ziet in Dest een belangrijke speler voor de toekomst van de club. Ondanks het feit dat de koopoptie niet wordt gelicht, blijft Bosz optimistisch over de mogelijkheid om Dest te behouden en hem te helpen bij zijn herstel en ontwikkeling.

De blessure van Dest heeft de transfergeruchten rondom de jonge verdediger in een stroomversnelling gebracht, met verschillende clubs die hun interesse hebben getoond in een mogelijke overname. Echter, Bosz en PSV blijven vastberaden om Dest te ondersteunen in zijn herstel en zijn ontwikkeling als speler. De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Dest en zijn toekomst bij de club, maar één ding is zeker: zijn talent en potentieel zijn onbetwistbaar en zullen ongetwijfeld de aandacht blijven trekken van clubs over de hele wereld.