×
Home Livescore

Luuk de Jong fit voor duel PSV-Fortuna, topscorer ambitie.

Luuk de Jong fit voor duel PSV-Fortuna, topscorer ambitie.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 16:08 uur

In de aanloop naar het aankomende duel tussen PSV en Fortuna Sittard is er goed nieuws voor de Eindhovenaren. Luuk de Jong, de ervaren spits van PSV, heeft groen licht gekregen van de medische staf en is op tijd hersteld van zijn blessure. Met zijn terugkeer in de basisopstelling hoopt de ploeg van coach Mark van Bommel weer te kunnen rekenen op de doelpuntenproductie van de Jong.

De Jong, die altijd bekend heeft gestaan om zijn doelgerichtheid en kopkracht, heeft zijn zinnen gezet op het topscorersklassement van de Eredivisie. Met nog een aantal wedstrijden te gaan in het seizoen, is de spits vastberaden om zijn concurrenten voor te blijven en de felbegeerde titel van topscorer binnen te slepen. Zijn teamgenoten en de fans van PSV kijken reikhalzend uit naar de prestaties die de Jong de komende wedstrijden zal leveren.

De wedstrijd tegen Fortuna Sittard belooft dan ook een spannende strijd te worden, waarin Luuk de Jong zijn klasse en scoringsdrift zal willen tonen. Met zijn terugkeer in de basiself van PSV is de ploeg weer compleet en klaar om de strijd aan te gaan met de Limburgse tegenstander. De Jong zelf is vastbesloten om zijn stempel te drukken op de wedstrijd en zijn doelpuntenaantal verder op te schroeven in zijn jacht op de topscorerstitel.