×
Home Livescore

Julian Ward keert na jaar terug bij Liverpool als TD.

Julian Ward keert na jaar terug bij Liverpool als TD.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 18:48 uur

Voormalig voetbalbestuurder Julian Ward keert na een periode van een jaar terug naar de voetbalwereld, zo heeft The Athletic gemeld. De Engelsman was eerder in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Ajax nadat hij Liverpool had verlaten in maart vorig jaar. Nu is bekend geworden dat Ward zijn functie als technisch directeur weer oppakt bij de club uit Anfield.

De terugkeer van Julian Ward bij Liverpool markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière als bestuurder in het voetbal. Na zijn vertrek bij The Reds was er veel speculatie over zijn toekomst, maar nu lijkt hij zijn plek weer te hebben gevonden in de Premier League. Met zijn ervaring en expertise zal Ward ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het verder vormgeven van het technische beleid van de club.

De fans van Liverpool zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws van de terugkeer van Julian Ward. Zijn kennis van de voetbalwereld en zijn bewezen staat van dienst maken hem een waardevolle toevoeging aan de club. Met Ward aan boord kunnen de supporters hoopvol uitkijken naar wat de toekomst zal brengen voor Liverpool onder zijn leiding als technisch directeur.