×
Home Livescore

Deadline Day sensatie: Heracles Almelo jaagt op terugkeer van Eredivisie-ster Sankoh vanuit VfB Stuttgart!

Deadline Day sensatie: Heracles Almelo jaagt op terugkeer van Eredivisie-ster Sankoh vanuit VfB Stuttgart!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 08:00 uur

Heracles Almelo heeft op de laatste dag van de transferwindow een verrassende zet gedaan. De club heeft namelijk interesse getoond in de diensten van een bekende spits. Het gaat om niemand minder dan Mohamed Sankoh, die momenteel onder contract staat bij VfB Stuttgart.

Sankoh is geen onbekende in de Eredivisie. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Vitesse, waar hij indruk wist te maken. In 21 wedstrijden wist hij twee doelpunten te maken en twee assists te geven. Na zijn succesvolle periode in Arnhem keerde hij terug naar Stuttgart, maar daar heeft hij tot nu toe nog geen speelminuten gekregen.

Heracles ziet dit als een uitgelezen kans om de spits terug te halen naar Nederland. De club uit Almelo heeft nog niet bekendgemaakt of ze een huur- of koopdeal willen sluiten met Stuttgart. Hoe dan ook, Heracles kan wel een extra spits gebruiken vanwege de blessure van Jizz Hornkamp. Hij raakte geblesseerd na een ongelukkige botsing met Ajax-doelman Gerónimo Rulli tijdens de eerste speelronde.

Het is afwachten of de onderhandelingen tussen Heracles en Stuttgart succesvol zullen verlopen. Maar één ding is zeker: de fans van Heracles zijn in spanning af aan het wachten op de uitkomst van deze Deadline Day deal.