×
Home Livescore

Chelsea aast op Araújo als vervanger van Thiago Silva.

Chelsea aast op Araújo als vervanger van Thiago Silva.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 13:48 uur

Er gaan geruchten rond in de voetbalwereld dat Ronald Araújo hoog op het verlanglijstje staat van het Engelse Chelsea. De club uit Londen is druk bezig met het vinden van een geschikte vervanger voor de ervaren Thiago Silva, die binnenkort zal vertrekken. Volgens bronnen van Mundo Deportivo is Chelsea serieus geïnteresseerd in de Uruguayaanse verdediger, die momenteel speelt voor FC Barcelona.

Naast Chelsea hebben ook andere topclubs hun oog laten vallen op Araújo. Zo zou Bayern München ook interesse hebben in de diensten van de talentvolle verdediger. Echter, FC Barcelona lijkt niet van plan te zijn om Araújo zomaar te laten gaan. De Spaanse club ziet veel potentie in de boomlange verdediger en wil hem graag behouden voor de toekomst.

De strijd om de handtekening van Ronald Araújo belooft dus spannend te worden, met meerdere Europese grootmachten die azen op de talentvolle verdediger. Het is nog onduidelijk welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken en Araújo zal kunnen verwelkomen in hun team. Voor nu blijft het afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen in de komende weken.