×
Home Livescore

Feest in kleedkamer Atalanta na Europa League overwinning

Feest in kleedkamer Atalanta na Europa League overwinning
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 14:48 uur

Na de overwinning van Atalanta Bergamo op Bayer Leverkusen in de Europa League-finale, zijn er verrassende beelden opgedoken vanuit de kleedkamer. Op de beelden is te zien hoe enkele spelers, waaronder Hans Hateboer, Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Mitchel Bakker, uitbundig feestvieren op het bekende nummer Danza Kuduro. De spelers lijken volledig op te gaan in de muziek en tonen hun vreugde na de belangrijke overwinning.

De beelden tonen een kant van de spelers die normaal gesproken niet vaak te zien is. Het is duidelijk dat de sfeer in de kleedkamer van Atalanta Bergamo uitgelaten en feestelijk is na de overwinning. De spelers lijken volledig te genieten van het moment en laten zich helemaal gaan op de muziek, wat zorgt voor een ontspannen en vrolijke sfeer.

Het is opvallend om te zien hoe de spelers van Atalanta Bergamo zich laten gaan op het nummer Danza Kuduro, wat een onverwachte en verfrissende kant van de spelers laat zien. De beelden tonen de hechte band en het plezier dat de spelers met elkaar hebben, wat wellicht heeft bijgedragen aan de succesvolle prestatie op het veld. Het is een mooie blik achter de schermen van het team en laat zien dat ook professionele voetballers kunnen genieten van een feestje na een belangrijke overwinning.