×
Home Livescore

Vaessen opgeroepen voor Suriname: debuut in interlands lonkt.

Vaessen opgeroepen voor Suriname: debuut in interlands lonkt.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 21:56 uur

De talentvolle doelman Etienne Vaessen heeft onlangs een opmerkelijke uitnodiging ontvangen van bondscoach Stanley Menzo. De ervaren coach heeft Vaessen definitief opgeroepen om de kleuren van Suriname te verdedigen tijdens de aankomende internationale wedstrijden. Als sterkhouder van RKC Waalwijk zal Vaessen de kans krijgen om zijn debuut te maken als international in de confrontaties tegen Saint Vincent and the Grenadines en Anguilla.

Met zijn indrukwekkende prestaties in het Nederlandse voetbal heeft Vaessen de aandacht weten te trekken van de Surinaamse nationale ploeg. Zijn uitstekende vorm en betrouwbaarheid onder de lat hebben hem nu een unieke kans geboden om zijn talent op internationaal niveau te tonen. De doelman kijkt reikhalzend uit naar de mogelijkheid om zijn vaardigheden te laten zien en zijn land te vertegenwoordigen in deze belangrijke wedstrijden.

De interlands tegen Saint Vincent and the Grenadines en Anguilla zullen een cruciale test vormen voor Vaessen, aangezien hij zich zal moeten bewijzen op het hoogste niveau. Met de steun van bondscoach Menzo en zijn teamgenoten zal de doelman er alles aan doen om een positieve indruk achter te laten en zijn stempel te drukken op het Surinaamse nationale team.